Nyt on tämä Nakkimuksenkin blogi luotu. Enää puuttuu Aku, Oprah ja Gita :P No mutta kaikki ajallaan.

Nakki osaa istua, mennä maahan, seisoa (harjoittelun alla), tulla sivulle, seurata (myös käännökset ja vauhdinmuutokset+pysähdykset), ottaa, irrottaa, nouto harjoittelun alla.. Ja näin. Osaa kanniskella jo aika lailla erilaisia esineitä.. Ihan puukeppiä, tennispalloa, erikokoisia pehmoleluja, erilaisia vaatteita sukista yöpaitoihin ja hameisiin, nahkaista talutushihnaa, frisbeetä, erikokoisia koulutus- palloja ja patukoita, noutokapuloita (ei vielä kovinkaan isoja ja painavia). Hiusharja ja silmälasikotelo harjoittelussa tällä hetkellä.

Hyppyä ollaan ihan pikkusen aloteltu matalalla esteellä, mutta tämä harjoittelu ihan alussa vielä. Mutta koirakin on vasta vajaan vuoden, joten eipä sillä hypyllä niin kiire ole.. Vaikkakin tokokisoja ajatellen, se hyppy pitäisi saada kuntoon ennen kevättä... Noh mutta hiljaa hyvä tulee. Nakki on niin oppivainen kuitenkin, että tokkopa tuokaan liike mikään ongelma tulee olemaan.

Nakki, Oprah ja Aku telmivät keskenään, ja ne pystyy käyttämään yhdessä metsälenkillä. Joskus alkuaikoina meinasi tulla Oprah'lla ja Nakilla rähinöitä Gitan pennuista, sillä Oprah oli ottanut tehtäväkseen suojella niitä ja Nakki tavallaan tunki joukkoon mukaan. Mutta nykyisin pystyvät olemaan ihan sovussa. Mitä nyt Aku roikkuu Nakin korvassa ja hännässä ja millon missäkin :)


Olisi kiva laittaa kuvia Nakin koulutuksesta, mutta kun ei ole tullut otettua. Tässä lähiaikoina ajattelin pyytää äitiä hillumaan kameran kanssa, kun koulutan Nakkia :) Ja Akuakin. Ja toki vastavuoroisesti minä otan kuvia kun äiti kouluttaa Oprahia ja Gitaa.

Mutta laittelen sitten myöhemmin jotain muita Nakki-kuvia :) Kun en nyt ehdi...